Під час перебування Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля в обласному фізкультурному центрі «Олімп» у Кремінній.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час робочої поїздки на Луганщину, повідомляє сайт Кабінету Міністрів України.

Очільник уряду ознайомився з будівництвом об’єктів обласного фізкультурного центру «Олімп» у Кремінній, побував у Центрі масової вакцинації в Сєвєродонецьку та обговорив відбудову інфраструктури й організацію тестування на КПВВ «Станиця Луганська».

За словами Дениса Шмигаля, щороку на сході України відбувається дедалі більше позитивних змін: тут реконструюють дороги та відбудовують об’єкти місцевої інфраструктури. Серед них, зокрема, — «Олімп» у Кремінній, що стане одним із найбільших у країні центрів олімпійської підготовки.

Крім того, прем’єр наголосив, що наступного року за ініціативою Президента України заплановано програму з повного закриття черги на житло ветеранам АТО/ООС, які є внутрішньо переміщеними особами.

«Майже 4 тисячі сімей наступного року мають бути забезпечені житлом за рахунок держави. Крім того, вже наприкінці цього року має розпочати роботу Українська фінансова житлова компанія, яка покликана акумулювати кошти й забезпечити за лізинговими схемами житло для бюджетників, зокрема внутрішньо переміщених осіб: вчителів, лікарів, військових», — зазначив Денис Шмигаль.

Фото з сайту Кабінету Міністрів України.