А. ПСЖ (Франція) — «Брюгге» (Бельгія). 4:1. «РБ Лейпциг» (Німеччина) — «Манчестер Сіті» (Англія). 2:1. «Манчестер Сіті» — 12 очок, ПСЖ — 11, «РБ Лейпциг» — 7, «Брюгге» — 4.

В. «Мілан» (Італія) — «Ліверпуль» (Англія). 1:2. «Порту» (Португалія) — «Атлетіко» (Іспанія). 1:3. «Ліверпуль» — 18, «Атлетіко» — 7, «Порту» — 5, «Мілан» — 4.

С. «Боруссія Д» (Німеччина) — «Бешикташ» (Туреччина). 5:0. «Аякс» (Нідерланди) — «Спортінг» (Португалія). 4:2. «Аякс» — 18, «Спортінг» — 9, «Боруссія Д» — 9, «Бешикташ» — 0.

D. «Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Інтер» (Італія, Мілан). 2:0.

«Шахтар» (Україна, Донецьк) — «Шериф» (Молдова, Тирасполь). 1:1. Голи: Фернандо, 42, Ніколов, 90+3.

«Шахтар»: Пятов (Шевченко, 86), Додо, Кривцов, Бондар, Корнієнко (Ісмаїлі, 46), Маркос Антоніо, Марлос, Бондаренко (Майкон, 67), Судаков (Тете, 46), Соломон, Фернандо (Мудрик, 46). Тренер — Роберто Де Дзербі.

«Шериф»: Атанасіадіс, Костанца, Арболеда, Дуланто, Крістіано, С. Тілль, Коловос (Ніколов, 46), Аддо, Траоре, Янсане, Бруно. Тренер — Юрій Вернидуб.

Рефері — Донатас Румшас (Литва).

Київ. НСК «Олімпійський». 6 841 глядач. 

0 градусів.

В Н П М О

1. «Реал» 5 0 1 14 — 3 15

2. «Інтер» 3 1 2 8 — 5 10

3. «Шериф» 2 1 3 7 — 11 7

4. «Шахтар» 0 2 4 2 — 12 2

Для господарів, котрі втратили можливість продовжити виступи в єврокубках на наступному етапі, певні мотивації залишилися — моральні і матеріальна. Звичайно, їм хотілося взяти реванш за поразку (0:2) у Тирасполі. А за перемогу передбачалися ще й солідні призові.

У першому таймі гра не була видовищною. Однак «Шахтар» створив багато моментів. І це зрештою привело до результативної атаки. Кривцов передачею знайшов Фернандо, який відірвався від суперника і несильним ударом надіслав м’яч у ворота. 

За мінімальної переваги господарів команди пішли на перерву. Хоча «гірники» могли вести і з більшою різницею в рахунку, але Соломон влучив у хрестовину, а Додо — у поперечину.

Протягом другої половини зустрічі донеччани знову мали купу нагод збільшити перевагу в рахунку, але не скористалися жодною. А от підопічні Юрія Вернидуба на третій доданій хвилині перекреслили всі сподівання «Шахтаря» на реванш і матеріальне заохочення.

Гості пішли в останню атаку великими силами. Тілль із флангу зробив навіс на дальню стійку, де Бруно скинув м’яч головою у центр. А Ніколов після серії рикошетів проштовхнув його точно в дальній нижній кут...

Фото: champion.com.ua