Одним з питань порядку денного сесії Рівненської обласної ради, що відбулася 17 грудня, був звіт голови Рівненської обласної ради Сергія Кондрачука (на знімку) за рік роботи на посаді — з 2 грудня 2020 по 2 грудня 2021 року.

Звіт Сергія Кондрачука депутати облради затвердили 54 голосами. Як зазначено у звіті, у перший рік роботи Рівненська обласна рада восьмого скликання, попри низку викликів, працювала злагоджено, системно та ефективно. У межах повноважень, передбачених чинним законодавством, депутатський корпус розглядав та вирішував питання з різних сфер життєдіяльності області. Загалом відбулося дев’ять пленарних засідань семи сесій, дві з яких — позачергові. За результатами розгляду питань на сесіях було прийнято 412 рішень.

— З огляду на пандемію COVID-19 працювати доводилося в умовах соціального напруження, організовуючи діяльність з урахуванням необхідності реагувати на виклики. Однак, попри все, цей рік був максимально плідним. Він засвідчив, що важливі для жителів Рівненщини питання депутатський корпус нинішнього скликання здатний вирішувати конструктивно. Я ж, працюючи на посаді голови обласної ради, цілковито усвідомлюю, що лише спільними зусиллями депутатського корпусу, а також виконавчої влади можна досягти тих результатів, яких очікує від нас громада, — зазначив Сергій Кондрачук.

Рівне.

Фото автора.