Волонтери привітали захисників України на передовій із прийдешніми святами й передали їм гостинці, зібрані небайдужими мешканцями Лубенської громади. Зокрема, її керівниками, депутатами міськради, фермерами, підприємцями. Продукти та солодощі, які прикрасять святкові столи бійців, отримали оборонці нашої держави у Троїцькому, Бахмуті, Часовому Яру, Кременівці та Юр’ївці.

Водночас військовослужбовцям одного з підрозділів передали бензопилу, придбану за кошти, які зібрали представники лубенського осередку громадської організації «Союз Чорнобиль України». Згаданих волонтерів із гостинцями, як своїх давніх добрих знайомих, зустрічав у Маріуполі й екіпаж підшефного судна громади — малого броньованого артилерійського катера «Лубни».

Воїни дякували за смаколики, інші необхідні речі та, власне, за найголовніше — подароване їм перед святами тепло рідного дому. Особливо зворушували бійців малюнки дітей, які там, на фронті, стають справжніми оберегами. І більш ніж промовисто нагадують про те, кого треба захищати від терористів і загарбників.

Тож, фотографуючись з дитячими малюнками (на знімку), військовослужбовці просили волонтерів передати землякам: посилені маневри ворожого війська біля наших кордонів і на окупованих територіях їх не лякають. Навпаки, додають рішучості й упевненості в нашій перемозі. Особливо тоді, коли в армії є такий міцний і надійний тил...

Полтавська область.

Фото з сайту Лубенської міськради.