У селі Золоте Висоцької територіальної громади днями став до ладу новий спортивний зал у місцевій гімназії, чому невимовно раді педагоги й учні. Адже досі гімназія, що славиться давніми спортивними традиціями, не мала приміщення, де можна було б проводити заняття з фізкультури, особливо в холодний період. Ця радісна подія збіглася із сімнадцятиріччям закладу. 

Зал має форму розгорнутого шатра. Розмір її основного «поля» — 25 на 15 метрів, що практично дає змогу проводити повноцінні баскетбольні турніри та робить його придатним для багатьох інших ігрових видів спорту. Тут також облаштовано зручні роздягальні з душовими кімнатами та внутрішніми вбиральнями. Є в будівлі і кабінет для медичного працівника, і тренерська, а також ще одна кімната для додаткових занять спортом. Спортивний зал обладнано сучасними системами обігріву та вентиляції, що вмонтовані під стелю.

Будівництво цього об’єкта розпочалося у 2017 році, на це було залучено майже 1,7 мільйона гривень із місцевих бюджетів. Загальна кошторисна вартість об’єкта — майже шість мільйонів. У втіленні проекту в Золотому дуже допоміг депутат Рівненської обласної ради, начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович.

Дубровиця 

Рівненської області.