Під час представлення новопризначеного керівника ДП «Артемсіль».

Згідно з наказом Міністерства економіки України № 5-п за 14.01.2022 р., ним став Віктор Юрін.

Новопризначений виконувач обов’язків директора працював у ДП «Артемсіль» з 2020 року заступником директора з фінансово-комерційної діяльності. Як грамотний фахівець Віктор Юрін добре знає специфіку роботи держпідприємтва. Разом з іншими керівниками він доклав чималих зусиль для покращення результатів виробничої діяльності за минулий рік. На посаді в. о. директора Віктор Юрін змінив Вікторію Луценко, яка, залишаючи пост керівника «Артемсолі», подякувала всім за плідну працю й зазначила, що підприємство очолив досвідчений спеціаліст, який продовжить розпочатий курс на оновлення та модернізацію соляного виробництва.

У своєму виступі перед керівним складом підприємства Віктор Юрін наголосив, що вектор діяльності ДП «Артемсіль» залишається незмінним і своє головне завдання він бачить в успішній реалізації всіх запланованих проектів за підтримки колективу соляників.

ДП «Артемсіль», виробничі потужності якого розташовані в місті Соледарі Донецької області, сьогодні є одним із найбільших підприємств із видобутку та реалізації харчової солі (NaCl) на території Центральної та Східної Європи.

Підприємство експортує свою продукцію до 15 країн.

Донецька область.

Фото прес-служби державного підприємства «Артемсіль».