За даними прес-центру штабу ООС, в напрямку Водяного ворог 4 рази відкривав вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також гранатометів різних систем.

Поблизу Попасної російські найманці гатили з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У бік Катеринівки окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Неподалік Новозванівки російсько-окупаційні війська здійснили обстріл з артилерії калібру 122 мм. На околицях Причепилівки противник лупив з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу Золотого-4 російські найманці відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм.

«Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я — задовільний. Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли», — зазначили в штабі.