За словами медиків, у чоловіка на півгодини навіть відмовляв мозок, але коли його вже збиралися везти до жмуриків, пацієнт раптом прокинувся і навіть почав жартувати...

Цей незвичайний випадок зацікавив наукову громадськість краю. Вчені й журналісти напросилися до чолов’яги в гості, щоб той у подробицях описав момент свого відльоту...

«Вы знаете, было очень интересно и хорошо на душе. Значит, лечу я сквозь тоннель белый, потом попадаю к водопаду, а там такие красивые птицы, люди купаются, рядом пляж, продают мандарины, лаваш. Красота! Но перед этим всем такие врата огромные и на них написано «Если есть на свете рай, то это Краснодарский край». Потом я проснулся и понял, что в палате. Сначала подумал, что это был всего лишь сон, но врачи мне рассказали, что это была клиническая смерть», — хвалився Павло.

А медики повідали, що причиною його госпіталізації стало алкогольне отруєння. Нині чолов’яга почувається нівроку і вже повернувся до роботи. Він, виявляється,.. отаман місцевого козацтва!..

Лишень мені здається, що збрехав цей козачок! Бо на вратах раю красувався інший напис: «Добро пожаловать в рай Донбасса!».