За даними прес-центру штабу ООС, неподалік Пісків ворог тричі відкривав вогонь з гранатометів різних систем. У напрямку Зайцевого російські найманці вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Неподалік Гранітного окупанти стріляли з великокаліберних кулеметів.

Поблизу населеного пункту Тарамчук бойовики задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого провели скидання трьох пострілів ВОГ-17. На околицях Попасної противник здійснив обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У напрямку Водяного російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї.

«Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли. В порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 2,5 гектара території та передали на знищення 116 вибухонебезпечних предметів», — йдеться в повідомленні штабу.