Своє ставлення до подій у Києві висловила у своїй заяві Волинська обласна організація Національної спілки журналістів України.
— Брутальні випадки насильства над представниками ЗМІ можна розцінити не інакше, як неспроможність державних інституцій забезпечити безперешкодне виконання журналістами свої професійних обов’язків, як серйозні загрози демократії і свободі слова в українському суспільстві. Поділяючи стурбованість Національної спілки журналістів України, Європейської організації журналістів, Асоціації польських журналістів, інших міжнародних громадських медіаорганізацій, ми вимагаємо від керівництва держави, правоохоронних органів оперативного і ретельного розслідування усіх випадків побиття журналістів під час виконання професійних обов’язків і притягнення винних до відповідальності. Тільки невідворотність покарання може убезпечити українське суспільство від сповзання у вир вседозволеності, нехтування демократичними свободами і правами громадян.
Секретаріат спілки переконаний, що волинські журналісти, попри всі загрози і виклики, будуть і надалі об’єктивно, неупереджено й збалансовано висвітлювати події громадсько-політичного життя.
Волинська область.