Процес систематизовано та впорядковано таким чином, щоб максимально швидко транспортувати вантажі у ті регіони, де це критично необхідно.

 «Люди вже отримали вантаж, і я впевнений, що кожен відчув частину нас, яку ми всі вклали в цю роботу. Будемо й надалі наполегливо працювати, щоб забезпечити допомогою усіх», – сказав голова Закарпатської військової адміністрації Віктор Микита. 

Очільник області разом із Генеральним консулом Словацької Республіки в м. Ужгороді Паволом Панісом оглянули логістичний центр з відправки гуманітарних вантажів, що отримані зі Словаччини.

Також Закарпаття переправляє партії медикаментів туди, де їх найбільше потребують. До формування партій такого гуманітарного вантажу залучені медики, які правильно сортують препарати, спеціалізоване обладнання тощо. Адже медикаменти сьогодні надважливі та дуже потрібні в «гарячих» точках нашої країни. «Цей процес триває безперервно і цілодобово. Кожен пакунок, кожну ємність, кожну коробку медики пакують своїми  руками. А таких — десятки тисяч. Робота кропітка та дуже виснажлива, однак усе це заради наших людей», – додає Віктор Микита.

Словацький дипломат Павол Паніс відзначив ефективну організацію процесу, що дає можливість підтримувати українців там, де нині тривають бойові дії.

Словом, закарпатці роблять усе, що можливе у цій ситуації і вдячні нашим захисникам за можливість жити й працювати у спокійній обстановці. 

Ужгород.

На знімках: у пункті допомоги вимушеним переселенцям у центрі «Совине гніздо» в середмісті Ужгорода робота триває безперестанку.

Фото з доступних джерел.