Зокрема це: The Guardian, Washington post, The New York Times, Times London, Channel 4, CNN, The Sunday times, Le mode, Christian Science Monitor. В характерній для нього манері він повідомив в своєму телеграм-каналі: «Взяв із журналістів слово, що вони допоможуть залучити іноземних туристів до Миколаєва». 

Такий інтерес з боку іноземних медіа викликаний популярністю Кіма в соцмережах, його бойовому та позивному настрою, вмінню з гумором доносити інформацію та заспокоїти містян. Завдяки вдалій співпраці Віталія Кіма з Миколаївським міським головою Олександром Сєнкевичем та очільниками силових відомств Миколаїв не лише не здався ворогу, а став містом-перепоною на шляху агресора до Одеси. В соцмережах миколаївці, мешканці України та зарубіжжя висловлюють щирі слова вдячності керівництву області та міста.

Також до Миколаєва прибув український співак Святослав Вакарчук.

Він зустрівся з Віталієм Кімом та Олександром Сенкевичем та висловив їм слова подяки та підтримки.  Вакарчук зазначив, що для нього велика честь знати голлівудського актора, маючи на увазі Віталія Кіма. Святослав жартома запитав, чи не телефонує Кіму за порадою Чак Норріс.  «Миколаїв -- це не просто місто-герой, це одне з найсміливіших міст у світі. Велика честь тут бути і підтримувати всіх. Правда за нами, ми переможемо!» -- зазначив Святослав Вакарчук.

Протягом дня співак побував на військових позиціях та відвідав поранених. 

 

Фото з відкритих джерел.