А тим часом, зрадник на святкуванні річниці окупації Криму, коли Путін у Лужніках співав разом з Газмановим, теж тішив орківський стадіон своїми піснями. Це було 18 березня, коли гинули українські воїни, і російський загарбник бомбив мирні квартали міст, вбиваючи жінок та дітей.

Герелло почав свій творчий шлях на Буковині. Василь Герелло — заслужений артист України та народний артист РФ. Він народився 1963 року в селі Васловівцях Заставнівського району. Середню освіту здобув у Малому Кучурові та Садгорі. Відтак вступив до Чернівецького музичного училища. Через рік навчання в училищі пішов служити в армію у Садгорі, грав у військовому оркестрі.

Зараз він живе у Санкт-Петербурзі.

У Москві він виступав разом із гуртом «Любе», Олегом та Родіоном Газмановими, Юлією Чичеріною та іншими зірками країни нелюдів.

Тепер чернівчани на чолі з міським головою Романом Клічуком збираються прибрати іменну зірку з алеї на Театральній площі Чернівців. Потрібне колегіальне рішення. Одна проблема - чим заповнити яму на тротуарі, щоб хтось з порядних українців через зрадника ще не дай Боже не зламав ногу.