Відправляти Кабінет Міністрів у відставку, не маючи ніяких попередніх домовленостей з його переформатування, було б злочином перед нашими громадянами. Тому Партія регіонів за відставку уряду не голосувала. Про це під час брифінгу заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов.

О. Єфремов поділився: він знав, що його колега по фракції Юрій Благодир голосуватиме за відставку Кабміну. «У нас немає кріпосного права, хоча мені неприємний сам цей факт», — сказав лідер фракції ПР.

«Нам необхідно розібратися, які проблеми існують у роботі Кабінету Міністрів. Я думаю, що найближчим часом з боку уряду, Президента і за нашої участі піде серйозний аналіз: чому й що привело до подій, що сталися, після чого будуть зроблені висновки», — зазначив народний обранець і додав, що політики зобов’язані сісти за стіл переговорів і знайти вихід із ситуації, що склалася. Сьогодні, за його словами, логічним було б оголосити перерву на консультації і, в остаточному підсумку, виробити загальну позицію щодо роботи Верховної Ради.

«Дуже хотілося, щоб парламент залишався майданчиком, де висловлюються різні точки зору й може бути прийнято рішення про врегулювання ситуації в державі», — сказав О. Єфремов.