Планується, що пересувні поштові відділення працюватимуть і надалі у Сєвєродонецьку та Кремінній. За відносної тиші виплати продовжать. Орієнтовні місця збору – гуманітарні штаби.

«Загалом, у двох містах упродовж доби було виплачено пенсій майже на 3,3 млн гривень, але це лише незначна частина від потреби. У Сєвєродонецьку людей у прямому сенсі доводилось шукати в укриттях, адже обстріли міста не припинялись ані на хвилину», - розповів директор філій АТ «Укрпошта» у Луганській та Донецькій областях Вадим Шестопалов. 

Робота працівників «Укрпошти» в сьогоднішніх воєнних умовах є героїчною. Адже виплата пенсій через підприємства «Укрпошти» пов’язана не тільки з доставкою значних обсягів готівкових коштів. Це, перш за все, безпека працівників та отримувачів - людей старшого віку, яким буває вкрай важко пересуватись в умовах, коли ворог гатить по містах із ракет та артилерії. 

На знімках: під час виплати пенсій працівниками «Укрпошти».

Поліцейські Луганщини забезпечили супровід спеціального автомобіля «Укрпошти» та  безпеку громадян під час отримання пенсійних виплат.

Нагадаємо, АТ «Укрпошта» по всій країні вже виплатила більш 85 % пенсій  за березень. Мобільні відділення АТ «Укрпошта» забезпечують також доставку товарів першої необхідності та гуманітарну допомогу до віддалених і небезпечних населених пунктів.

Фото Донецької обласної військової адміністрації.