У Львові страйкують більшість підприємств та навчальних закладів. Головним організатором акцій протесту виступає координаційний комітет Львівської обласної ради.
«Усі емоційно заряджені, але панує самоорганізація та самодисципліна, — так оцінив настрої львів’ян міський голова Львова Андрій Садовий. — Незважаючи на страйк, підприємства життєзабезпечення міста працюватимуть у звичному режимі».
У вищих навчальних закладах органи студентського самоврядування оголосили про страйк, який підтримали всі ректори. На підприємствах теж ніхто не перешкоджає волевиявленню громадян, які йдуть на центральний майдан міста.
Усі школи відкриті, й батьки самостійно вирішують питання щодо участі в акціях протесту. Вони несуть відповідальність за безпеку дітей. Учителів зобов’язали провести заняття і роз’яснити школярам права громадян та правила поведінки під час масових заходів.
«Якщо власники підприємств перешкоджають волевиявленню громадян, я прошу негайно про такі факти повідомляти міській владі», — йдеться у зверненні Андрія Садового до жителів міста.
Лікарні, громадський транспорт, підприємства, що забезпечують воду, працюють у звичному режимі. Жителі міста вивішують на будинках державні прапори.
 
Львів.