Голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко разом з колегами допомогає постраждалим Бучі, Гостомеля, Ірпеня, Бородянки.

«Жахіття, яке рашисти чинять на нашій землі, найогидніше, найжорстокіше, найбезглуздіше зло, яке можна собі уявити. Ми будемо пам’ятати кожного українця, якого вони вбили, не пробачимо знищені будинки, зруйновані школи та лікарні», – говорить Андрій Клочко, голова Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Разом зі своїми колегами Андрій Клочко доправив чергову гуманітарну допомогу до Бучі, Гостомеля, Ірпеня, Бородянки. Привезли те, що людям необхідно: продукти харчування, газові балони, пічки-буржуйки, ліки.

Люди, які пережили окупацію, зі сльозами на очах радіють кожній зустрічі з волонтерами, військовими, лікарями і щиро вірять, що перемога буде неодмінно за нами.

Андрій Клочко

Андрій Клочко і жителька Бучі Зінаїда Крамаренко

Зінаїда Крамаренко показує, куди на подвір`ї влучив снаряд

Олена Гуляй показує нерозірваний снаряд біля гаража

Люди дякують за допомогу

Буча, вул. Вокзальна

Буча, вул. Вокзальна

Міна на дорозі

Фото автора.