На знімку: автомобіль перебував у розшуку. 

Приміром, минулими вихідними поліцейські отримали повідомлення про те, що на територіі Коломийського раиону помітили транспортнии засіб, якии перебуває у розшуку. Працівники групи реагування патрульної поліції нагально виїхали за маршрутом та зупинили автомобіль Мercedes-Benz S500 на одній із вулиць Коломиї. Як інформують на сайті ГУ НПУ в області, під час перевірки правоохоронці встановили, що автівка перебуває у розшуку на Киівщині.

На знімку: допомога постраждалим. 

Водій пояснив, що автомобіль придбав та не знав, що транспортнии засіб перебуває у розшуку. Правоохоронці вилучили документи на авто, а техніку відправили на територію Коломийського відділу поліції. Розпочато слідство. 

Прикарпатські поліцейські долучаються й до перевезення гуманітарного вантажу. Приміром, кілька тонн допомоги правоохоронці доставили мешканцям зруйнованих Бучі, Бородянки та Ірпеня. Пакунки для постраждалих від російської агресії зібрав іспанський гуманітарний фонд «Global Humanitaria». Це продукти харчування, медикаменти, індивідуальні засоби гігієни, предмети побуту.

Івано-Франківська область.

Фото з відкритих джерел.