Її мета - створення та поліпшення сприятливих умов щодо подальшого розвитку і процвітання дружніх та економічних відносин

Від початку російської окупації Бородянки на Київщині місцевим жителям допомога надходила звідусіль. Не залишилася осторонь і Городенківська територіальна громада Коломийського району. Волонтери кілька разів возили гуманітарну допомогу: питну воду, продукти харчування, засоби гігієни та одяг. Спочатку до селища неможливо було потрапити, то перевантажували, та якось вдавалося передавати. 

Із черговою партією гуманітарного вантажу поїхав на Київщину перший заступник городенківського міського голови Іван Мороз. У Бородянці зустрівся із т. в. о. селищного голови Георгієм Єрком. Керівники підписали угоду про партнерство і співпрацю між двома територіальними громадами. Метою цього партнерства є надання допомоги, створення та поліпшення сприятливих умов щодо подальшого розвитку і процвітання дружніх та економічних відносин. 

«Такому рішенню передувала підтримка виконкому та депутатів Городенківської міської ради, – зазначив Іван Мороз. – Якщо треба буде, то наші волонтери допоможуть і відбудовувати Бородянку. Аби тільки настала перемога. Тоді спільними зусиллями все відновимо». 

Вражаючі кадри розбитої Бородянки вразили весь світ

Крім того, Городенківська громада відправила чергову допомогу для Сухопутних військ – оборонців Києва. Її зібрали небайдужі жителі Ясенево- Пільнівського старостинського округу. Це домашні заготовки: консервована м’ясна продукція та голубці, солодке печиво (на знімку зверху). Разом ми – сила!

Фото з відкритих джерел.