Україні в її протистоянні з окупантом допомагає весь світ, надсилаючи тонни гуманітарної допомоги. А прикордонне Закарпаття приймає все це, сортує, пакує  і відправляє далі – на схід, північ і південь нашої держави. Туди, де тривають запеклі бої із загарбником. 

Наші європейські сусіди, друзі й партнери, благодійні організації та окремі громадяни з різних куточків континенту збирають для українців ліки, медичні засоби, обладнання. І так триває весь період війни. 

За словами першого заступника голови ОВА, депутата обласної ради  Мирослава Білецького, загалом зі складу на Закарпатті відправили 15 вагонів із товарами медичного спрямування. Отримувачі – лікувальні заклади, військові частини у Харківській, Полтавській, Луганській, Запорізькій, Одеській областях, у містах Умань та Київ. Окрім того, ліки надсилали також на потреби бійців у прифронтові  місця разом із продуктами харчування і засобами гігієни.

Як інформує посадовець, найбільше медикаментів надсилали з Австрії, Фінляндії, Угорщини, Словаччини, Польщі, Чехії, Англії, Італії, Швейцарії, Словенії, Данії.

Фото прес-служби ОВА.