Про це інформує Міністерство розвитку громад та територій України.

Заступник міністра розвитку громад та територій України Наталія Хоцянівська зустрілася з керівником Програми з питань води, санітарії та гігієни Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Себастієном Трюффо та експертом і координатором програми Карлом Леллушем.

Сторони обговорили питання координації подальшої допомоги різним підприємствам питного водопостачання, зокрема у малих населених пунктах України, а також можливості порталу для підтримки роботи підприємств тепло-, водопостачання та водовідведення в умовах війни, розробленого Офісом підтримки реформ Мінрегіону.

Під час зустрічі сторони домовились про співпрацю щодо ефективного використання можливостей Програми з питань води, санітарії та гігієни Дитячого фонду ООН для задоволення потреб населення у якісній питній воді у всіх регіонах України.

Заступниця міністра також подякувала за багаторічну плідну роботу Програми з питань води, санітарії та гігієни Дитячого фонду ООН на сході України, інформує Міністерство розвитку громад та територій України на офіційній сторінці відомства у соцмережі.

Зазначимо

Програма з питань води, санітарії та гігієни Дитячого фонду ООН упродовж восьми років надавала допомогу водопостачальним підприємствам на сході України. Після початку повномасштабної агресії рф її діяльність поширилась на всю територію країни. Зокрема, допомогу від ЮНІСЕФ для відновлення водопостачання отримали міста Бородянка, Миколаїв, Запоріжжя, Суми, Чернігів, Харків та Ужгород.

«Голос України».