В Павлиші Онуфріївської громади Олександрійського району такою став благодійний ярмарок «Крокуємо до перемоги разом!», на якому збирали кошти для потреб військових-захисників.

Справжній «вернісаж» вареників був представлений освітянами практично з усіх населених пунктів громади. Тут були і патріотичні синьо-жовті вареники, і різної форми, і з різною начинкою (загалом два десятки видів) з різними привабливими і патріотичними назвами: «Чорнобаївські», «Джавеліни», «Україна, ти ж моє серденько», «З’їж вареник — допоможи ЗСУ», «Нескорені», «Перемога вже близенько», «Козацька сила», «Звитяжні», «Вареники перемоги» та інші. Незважаючи на те, що вареників була велика кількість, їх швидко розкупили, тож збір коштів вдався.

Сюрпризом для присутніх став розіграш призів для учасників акції «Веселі вареники від Стефанії».

Аукціон із продажу патріотичних марок «Русскій воєнний корабль – ВСЬО!», а також патріотичних поштових конвертів, магнітів та футболки з однойменною назвою провела аукціон депутат селищної ради Руслана Сорока за сприяння заступника директора з розвитку мережі Кіровоградської дирекції «Укрпошта» Марини Ладигіної.

«За цінами виробника» на ярмарку можна було придбати борошно, олію, м’ясну, рибну та молочну продукцію, хліб та хлібобулочні вироби в широкому асортименті. Усіх бажаючих частували смачною юшкою, пловом та лимонадом.

Не забули організатори і про культурну програму – презентували виставки майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Відчинив двері для відвідувачів і музей історії селища Павлиш.

Діти ж розважалися на батуті, надувній гірці, брали участь у конкурсах, ласували солодкою ватою, попкорном та морозивом. Про це подбали віряни-волонтери Української Церкви християн віри євангельської.

Поярмаркували павлишани з гарним результатом — зібрали понад 60 тисяч гривень.

«Такі заходи об’єднують та надихають, додають впевненості, що в єдності наша сила і є підтримкою для наших захисників, які на фронті здобувають перемогу», – зазначив, відкриваючи ярмарок, його ініціатор селищний голова Віталій Береза.

На знімках: ярмаркували всі на славу.

Фото Онуфріївської селищної ради.