Розпочато збір інформації щодо воєнних злочинів російських окупантів у Харківській області, - йдеться у повідомленні на офіційній сторінці організації. - Якщо у вас є інформація, фото та відеодокази щодо звірств російських солдат на Харківщині, заповніть, будь ласка, форму на сторінці ХАЦ у соціальній мережі, - закликають організатори.

Юристи організації верифікують дані та доправлять їх до відповідних органів, - запевняють учасники акції, - дякуємо кожному, хто не залишить зло непокараним!

Нагадаємо

Раніше Харківський антикорупційний центр долучився до коаліції "Україна. 5 ранку" разом з іншими громадськими організаціями. Це коаліція правозахисних організацій, які збирають та документують воєнні злочини, скоєні росією під час війни в Україні.

Метою коаліції є захист жертв російської збройної агресії в Україні та притягнення до відповідальності вищого керівництва рф і безпосередніх виконавців воєнних злочинів та злочинів проти людяності.

З ХАЦу до коаліції увійшли провідні фахівці і юристи. Вони займатимуться юридичною роботою та документуванням воєних злочинів у Харківському регіоні. Також в коаліції працюватимуть комунікаційники, які поширюватимуть інформацію про воєнні злочини російських окупантів у Харківській області у медіа та соціальних мережах.

"Голос України".