Голова Комітету з питань здоров’я нації Михайло Радуцький разом з директором Департаменту охорони здоров’я КМДА Валентиною Гінзбург та народним депутатом Андрієм Богданцем вручили працівникам «швидкої» відзнаки від Комітету та Міноборони.

«Місце нагородження обрали символічне. Рівно рік тому на території Київської міської клінічної лікарні №4 відкрили меморіал пам'яті медикам, загиблим від COVID-19», - зазначив Михайло Радуцький.

За його словами, з перших днів війни, коли під Києвом стояли ворожі війська, «екстренка» ані на хвилину не зупиняла роботу. Працівники бригад «швидкої» залишались у місті, як завжди, у режимі 24/7 надаючи допомогу та рятуючи життя.

«Ми та інші волонтери допомагали медикам «швидкої», чим могли. З другого дня війни разом з Максимом Радуцьким та київськими підприємцями щодня доставляємо до підстанцій «екстренки» у столиці гарячі обіди, ще у березні передали їм бронежилети», - повідомив він.

Михайло Радуцький наголосив, що напередодні свята Президент Володимир Зеленський відзначив роботу київської «екстренки», нагородивши Валентину Гінзбург орденом княгині Ольги II ступеня.

Інформаційне управління