Щодня ми переконуємося, що герої не лише на передовій, а й серед нас. Наші аграрні вартові - це фермери, які не залишають свою землю, створюють опір загарбникам та захищають свої господарства. Ряд аграрних підприємств працює у регіонах, які знаходяться під російським окупаційним режимом. Під час ракетних обстрілів й бомбардувань фермери продовжують боронити продовольчу безпеку нашої країни.

В усі часи сільськогосподарська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою добробуту кожного українця. Це свято усіх тих, хто розумом і руками, хоробрим серцем і відданістю землі, у селі і в місті щодня долучається до важливих фермерських справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

У цей святковий день ми маємо нагоду подякувати тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі військової агресії чесно і сумлінно робить свою справу. Завдяки вашим працьовитим «золотим руками», хліборобській мудрості та напруженій самовідданій праці живе наша українська нива, розвивається сільське господарство.

Впевнені, ваш багатий професійний досвід, наполегливість та працелюбність сприятимуть стабільному розвитку сільського господарства України.

Народні депутати України - члени Комітету бажають Вам мирного неба, стійкості та хоробрості, щедрих врожаїв, прихильності землі, великих здобутків, сімейного затишку, щастя та благополуччя вашим родинам!

Перемоги нам всім!

Слава Україні! Слава українським фермерам!

Інформаційне управління