Вона побувала в понівеченому війною передмісті Києва та зустрілася з Президентом Володимиром Зеленським. «Я сьогодні в Україні. Відвідала Бородянку, Бучу й Ірпінь. У мене не залишилося слів після того, як побачила той рівень насилля та руйнувань. Це неймовірна трагедія, і ми від усього серця бажаємо хоробрим самовідданим українцям миру, свободи та процвітання та життя за власним вибором», - написала Санду у Твіттері.

Нагадаємо, що минулого тижня напередодні саміту Європейського Союзу, на якому Україні та Молдові надали кандидатський статус, між двома президентами відбулася телефонна розмова, під час якої Володимир Зеленський та Мая Санду домовилися про тісну співпрацю на шляху євроінтеграції.

Однак в порядку денному переговорів вочевидь не тільки питання, пов'язані з безпекою та співпрацею в умовах широкомасштабного вторгнення в Україну рф. Зважаючи на те, що разом з Президенткою до України також поїхали міністр інфраструктури Андрій Спину, радник президента Дорін Речан і держсекретар міністерства закордонних справ та євроінтеграції Руслан Болбочан, йдеться і про майбутню реалізацію й проектів, які прискорять відновлення нашої країни після війни.

Фото зі сторінки у Твіттері Маї Санду.