Про це інформує заступниця голови КМВА з соціальних питань, туризму, гендерної політики Марина Хонда.

Сьогодні разом із заступником голови Київської міської військової адміністрації Валентином Мондриївським перевірили перебіг робіт з реконструкції Центру комплексної реабілітації дітей та молоді з інвалідністю Подільської РДА.

Через російське вторгнення роботи були зупинені, але тепер вони відновлені в повному обсязі. Нині основні роботи з реконструкції завершено, триває облаштування ліфтів, фасаду та оздоблювальні внутрішні роботи. Незважаючи на війну в Україні, дефіцит коштів та інші проблеми, ми зробимо усе можливе, щоб запустити роботу центру якомога швидше.

Новий центр функціонуватиме за адресою: проспект Правди, 4. Заклад надаватиме послуги психологічної, соціальної, медичної та фізичної реабілітації для дітей з інвалідністю усіх нозологій. Також тут надаватимуться послуги допрофесійної реабілітації та працетерапії. Реабілітація дітей з інвалідністю залишається для нас одним із головних пріоритетів, - наголосила чиновниця.

Важливо, що в центрі функціонуватиме відділення денного перебування. А в умовах післявоєнного періоду це стане в пригоді родинам, адже дасть змогу батькам знайти час для роботи, вирішити важливі побутові питання.

Заклад також облаштовано укриттям на випадок повітряної тривоги.

Розміщення центру та його потужності дадуть змогу охопити Подільський та частково сусідні райони, - написала Марина Хонда на особистій сторінці в мережі Фейсбук.

"Голос України".

Фото зі сторінки Марини Хонди в мережі Фейсбук.