Багатодітна мама Наталя отримала сертифікат на придбання товарів.

У цьому переконаний депутат Рівнянської ТГ Олександр Маліборський, який робить багато добрих справ для людей. Щоб допомогти тим, хто сьогодні особливо потребує підтримки, Олександр не лише сам займається волонтерством та благодійністю, а й намагається долучити до цього якомога більше тих, хто також у змозі це робити. Зокрема, ним уже не вперше ініційовано збір гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб та соціально незахищених верств місцевого населення.

Депутат Рівнянської ТГ Олександр Маліборський.

А нещодавно Олександр Ярославович вкотре ініціював хорошу справу і сподівається, що його підтримають й інші підприємці громади.

"Я виписав 100 подарункових сертифікатів вартістю 250 гривень кожен на загальну суму 25 000 гривень і передав їх до Іванівського старостату. Так ми хочемо підтримати соціально незахищені, багатодітні, військові родини, які нині потребують такої допомоги, - розповів Олександр Маліборський. - Безпосередньо доставляючи людям гуманітарні вантажі, які, до речі, збирав особисто я разом з близькими, ми зрозуміли, що часто люди потребують не лише продуктової, а й іншої допомоги. Тож, прийшовши з таким сертифікатом до магазину "Добробут", що в Іванівці, люди можуть безплатно отримати (на вказану суму) як промислові товари, так і харчові продукти. Їх було додано в асортимент товарів магазину з перших місяців війни. Це було зроблено з метою стабілізації та певного стримування цін на харчі. Ми прагнули забезпечити своєрідний стратегічний резерв до трьох місяців".

Називаючи тих, хто не залишається байдужим до його ініціатив, благодійник особливо дякував своєму колезі по депутатському корпусу, приватному підприємцю Віктору Марковичу, який щоразу активно долучається до доброчинності.

"Хочеться, щоб мою ініціативу щодо надання людям подарункових сертифікатів підтримало якнайбільше тих, хто нині спроможний допомогти іншим, - сподівається Олександр Ярославович. - Переконаний, чимало підприємців можуть "поділитись" товарами, які стануть у пригоді тим, хто не може собі дозволити купувати навіть необхідне. Підтримки потребують не лише внутрішньо переміщені особи, а й інші групи населення. Я дякую і своїм надійним друзям, і партнерам зі Львівської та Рівненської областей, які надали нашій команді гуманітарну допомогу. Працюючи в спільному напрямі зі старостами Рівнянської громади, ми на власні очі бачимо людей, яким передаємо допомогу. Війна триває... Ми маємо вибороти Перемогу й не втратити людяність. І над першим, і над другим потрібно працювати..."

Гуманітарна допомога у тісній співпраці з представниками БО Save Ukrainians.

Кіровоградська область.