Його фотографії стали чудовими мішенями у імпровізованому тирі на доброчинному ярмарку міста Нововолинськ, що на Волині (на знімку).

Особливих клопотів облаштування такого атракціону не вимагало: просто під деревом у скверику біля ринку натягнули простирадло, на простирадлі закріпили фотографії Володимира Путіна, й написали «тир». За 20 гривень у зображення кремлівського людожера можна випустити п’ять стріл з арбалета. Перехожі віддають гроші й поціляють охоче: кажуть, і в живого засадили б гостру стрілу без вагань.

Утім, Путін як мішень дуже популярний не тільки в окремо взятому Нововолинську, а чи не в кожному місті Західної України, де є тир. І влучити в нього пропонують з чого завгодно: того ж арбалета, пневматичної гвинтівки чи пістолета, навіть метального ножа кинути. Щоправда, для метальних ножів встановлюють власники атракціону встановлюють ростову фігуру: чимало бажаючих намагаються поцілити ворогові не в голову чи груди, а просто між ніг – натякають таким чином, що кровожерні виродки розмножуватися не повинні.

Волинь.