Він підготував багатьох переможців Всеукраїнських та міжнародних олімпіад з фізики і є членом журі ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з цієї дисципліни, тренером збірної України на відбірно-тренувальних зборах до

Міжнародної олімпіади з фізики, а також головою журі Всеукраїнської інтернет-олімпіади.

Два з половиною місяці педагог разом із родиною перебував в окупації, а потім переїхав до Дніпра. Війна розкидала його учнів світами, тому він вирішив «зібрати» їх на уроки через Zoom.

"Унаслідок війни росії з Україною, для великої кількості школярів та їхніх учителів продовження навчання стало неможливим. Ми, група вчителів з Херсонського фізико-технічного ліцею та Харківського фізико-математичного ліцею №27, у співробітництві з командою українських вчених з університету Лейдену, Нідерланди, створили безкоштовну онлайн-школу з фізики для школярів 8—11 класів", — повідомляється на сайті закладу.

Викладають фізику в онлайн-школі тричі на тиждень по дві години, інформує suspilne.media. Заняття безоплатні для всіх. Долучитися до онлайн-уроків можна після реєстрації на сайті школи за адресою https://uaphysonline.com/.

У ній вже навчаються діти, які виїхали за межі держави і продовжили здобувати освіту у закладах Швейцарії, Австрії, Великобританії та Німеччини. Учні Максима Пашка, які поглиблено вивчали природничі дисципліни, не  задоволені рівнем викладання фізики і математики у закордонних школах!

Заняття в онлайн-закладі від найкращих педагогів країни стартували в липні  й триватимуть на платформі Zoom до січня 2023-го року.

Вл. інф.