«Якщо в перші дні повномасштабного вторгнення ми шукали бронежилети та каски, то нині взуття та форма стали першочерговими запитами від військових. У польових умовах одяг і взуття швидко зношуються, під час боїв — тим паче. Хорошої якості військова форма і зручне тактичне взуття для воїна не менш важливі сьогодні. Тому потреба є завжди і вона велика», — написав у Фейсбуці народний депутат Микола Кучер (на знімку) (група «Довіра»).

За його словами, нині Гуманітарний штаб у Ладижині закуповує форму, шукає берці. «Іноді закуповують великі партії в турецьких виробників, а інколи це спецзамовлення в українських», — повідомив він.

«За ці шість місяців війни ми передали військовим понад 850 літніх тактичних берців та 300 комплектів військового одягу. Так, це крапля від тих потреб, що нині є, але ми стараємось максимально виходити із тих можливостей, що маємо», — зауважив парламентарій.
Крім того, як повідомив Микола Кучер, військовим із 25-ї окремої повітрянодесантної бригади передали 1500 тонн бутильованої води (на знімку) від «Еконія. Виробництво та дистрибуція питної води та дитячого харчування».

«Нині армійці 25-ки тримають оборону поблизу Краматорська. Саме туди і відправиться наша допомога. Її доставлять гайсинські волонтери. Вдячні всім, хто нині не опускаючи рук допомагає українській армії», — зауважив народний депутат.

Фото зі сторінки Миколи Кучера у Фейсбуці.