«За всіма хорошими новинами з фронту стоїть неймовірно важка праця. За всіма яскравими відео про знищену російську техніку стоїть злагоджена робота з іншими підрозділами ЗСУ, відсутність відпочинку, сну та «скляні очі» від постійної роботи з дронами. За всіма просуваннями вперед, байдуже, на сотні метрів чи на кілометри, стоять прості люди, які до 24.02 були «на гражданці», а нині воюють на Донеччині», — наголосив народний депутат Юрій Мисягін (на знімку вверху) («СН»). І, на жаль, додав він, за цим стоять втрати: «Люди витримують, а техніка — ні».

«Дрони, безпілотники, тепловізори, автомобілі постійно виходять із ладу. Щось відновлюється самими бійцями, щось іде на донора, а щось списується безповоротно», — написав депутат у Фейсбуці та повідомив, що він разом із народним депутатом Дмитром Припутнем (на знімку) («СН») побували на Донеччині та трохи «підкріпили підрозділ».

«Завдяки Дмитру Припутню у бійців 231-го батальйону з’явився новий «робітник» — такий потрібний нині на фронті дизельний пікап», — повідомив парламентарій, закликавши активніше допомагати ЗСУ. Адже це пришвидшить нашу Перемогу!