За рік у співавторстві з іншими народними депутатами Олег Шаблатович зареєстрував вісім законопроектів, один із яких нещодавно було прийнято в першому читанні. Крім того, парламентарій постійно зустрічається з виборцями Дарницького та Дніпровського районів столиці. Загалом до депутата звернулося понад 600 громадян. «Кожне звернення належним чином розглянуто — надіслані депутатські звернення, запити та ведеться робота над рештою питань», — зазначив Олег Шаблатович.

«Робота з людьми — це один з важливих напрямків у діяльності кожного депутата. Адже саме інтереси виборців є підґрунтям для розробки та реалізації програм соціально-економічного розвитку України», — наголосив обранець.

Олег Шаблатович підтримує та сприяє організації і проведенню різноманітних спортивних заходів, зокрема, дитячих та юнацьких змагань, які щорічно проводяться в Києві. Також депутат опікується та надає посильну, в тому числі, фінансову допомогу різним освітнім, творчим та спеціалізованим закладам. Зокрема, це дитячі школи мистецтв, різноманітні спортивні секції, спеціалізовані навчальні заклади для дітей з вадами розвитку тощо. За підтримки Олега Шаблатовича в Дарницькому районі столиці неодноразово проводились концерти для дітей та інвалідів, учасники яких отримували від депутата подарунки.

Не залишились поза увагою і питання благоустрою, побуту громадян, комунальні, потреби і проблеми інвалідів та соціально не захищених верств населення, чорнобильців. Кожне питання, кожна проблема, з якою звернулись люди, обов’язково була вирішена у той чи інший спосіб.

«Загалом, рік був насичений, активний та результативний. Я вдячний усім за гарну роботу. І не збираюсь зупинятись на досягнутому», — підсумував депутат.

Вл. інф.