Основною продукцією підприємства є кісточкові і зерняткові фрукти. До розширення виробництва спонукало зростання попиту на овочі. Планують вирощувати баклажани, огірки і солодкий перець у відкритому і закритому ґрунті. Мають власне тепличне господарство, де вже посіяли насіння на розсаду, частину якої потім висадять у відкритий ґрунт.

Реалізовуватимуть вирощене переважно на ринках обласного центру. В перспективі забезпечать споживачів і з сусідніх областей.

У господарстві зазначають, що мають перевагу перед більшістю виробників овочів.

- У нас дуже коротка відстань від поля до ринку, - пояснює представник підприємства. - З села до Вінниці, як то кажуть, рукою подати. На свіжі овочі завжди є попит. Частину зібраного врожаю будемо доставляти одразу з поля. Маємо такий досвід у реалізації черешень і вишень.

Відновити вирощування овочів або розширити площі під ними планують у низці господарств усіх шести районів краю.

Фото з Фейсбук-сторінки департаменту АПК Вінницької ОВА.