Дорогі друзі!
Щиро вітаю вас із 80-річчям від дня заснування славетного Запорізького металургійного комбінату.
«Запоріжсталь» — промисловий гігант не лише вітчизняної металургії, його продукція відома в усьому світі. Підприємство має потужний індустріальний і кадровий потенціал, проводить ефективний менеджмент якості та конкурентоспроможності продукції, екології та охорони праці, реалізує програми з модернізації і відновлення виробництва, впровадження сучасних технологій, постійно збільшує свій внесок у розбудову економіки держави.
Приємно відзначати, що тут трудяться люди самовідданої праці, творчого пошуку, високого фахового рівня. В колективі комбінату виросло десять Героїв Соціалістичної Праці, три лауреати Ленінської премії, двадцять п’ять лауреатів Державної премії, понад п’ять тисяч ваших колег удостоєні державних нагород, сотні мають звання заслужених працівників різних галузей промисловості.
Шановні металурги! Ви завжди були, є і будете уособленням гідності робочої людини, щедро наділеної сумлінністю та професійною майстерністю. Безперечно, ваша героїчна праця становить міцний фундамент для стабільного добробуту ваших сімей, а отже, й для розвитку країни.
Нехай же доля завжди буде прихильною до вас і ваших близьких, щедрою на міцне здоров’я, особисте щастя, добро і родинне благополуччя!

Володимир РИБАК.