21 жовтня. Київ. Під час українсько-чеського бізнес-форуму президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах (праворуч) та президент Спілки промисловості Чеської Республіки Ярослав Ганак підписали Угоду про співробітництво між УСПП і Спілкою промисловості Чеської Республіки.

22 жовтня. Член Спостережної Ради Європейського економічного сенату президент Асоціації платників податків Європи Рольф фон Хохенхау (праворуч) і Виконавчий директор Європейського економічного сенату Генеральний секретар Асоціації платників податків Європи Мікаел Ягер під час зустрічі Голови Верховної Ради України Володимира Рибака з делегацією Європейського економічного сенату.

23 жовтня. Парламентські слухання на тему: «Доступність та якість загальної середньої освіти: стан і шляхи поліпшення».

24 жовтня. Під час пленарного засідання Верховної Ради України після ухвалення змін до Податкового кодексу щодо обліку та реєстрації платників податків опозиція заявила про порушення Регламенту (ухвалення законопроекту в першому читанні і в цілому без обговорення) та заблокувала трибуну.

25 жовтня. Київ. Акція проти скорочення бюджету столичного метрополітену і підвищення тарифу на проїзд з вимогами натомість ефективніше розподілити кошти від реклами.

26 жовтня. Ужгородський сквер засадили екзотичними деревами та кущами в рамках екологічної акції «Здай макулатуру — збережи дерево».

27 жовтня. Харків. Ювілейний Х Міжнародний турнір з бальних танців «Кубок міського голови».