Народний депутат Анжеліка Лабунська постійно спілкується зі своїми виборцями і тримає на контролі проблеми виборчого округу. Днями пожежники Бердичева, що в Житомирській області, отримали від парламентарія комп’ютерну техніку. А минулого тижня Палац спорту «ЛАВ», що був відкритий за сприяння благодійного фонду народного депутата України, відсвяткував перший рік своєї роботи. Бердичівці переконалися: відкриття спортивного закладу — це не передвиборний піар.
«Річниця відкриття Палацу спорту «ЛАВ» — приємна і хвилююча подія. Адже щойно ми відкрилися, одразу почули на свою адресу багато несправедливих закидів: мовляв, спорткомплекс закриється щойно закінчаться вибори. Наш Палац спорту не лише не закрився, а продовжує успішно функціонувати, збирає навколо себе дедалі більше дітей і батьків. Я дуже рада, що наша дружня спортивна сім’я сьогодні рухається вперед, розвивається. Я впевнена, що другий рік роботи Палацу спорту буде не менш успішним. А найкращий подарунок на день народження — це сотні щасливих дітей та їхніх батьків», — у вітальному слові наголосила народний депутат, чий фонд відродив спортивне життя у Бердичеві.
 
ЦИТАТА
 
Народний депутат Анжеліка ЛАБУНСЬКА:
 
«Завдання дорослих — виховувати щасливе і здорове покоління дітей. Що може сприяти цьому краще за спорт? Сьогодні я з гордістю можу сказати, що в Бердичеві наш Палац спорту «ЛАВ» виховує спортивне покоління бердичівлян. Ми відчужуємо дітей від вулиці, укріплюємо їх здоров’я, виховуємо любов до спорту, командний дух і волю до перемоги».