У рамках благодійної акції «Безплатні медичні консультації» фахівці з Києва оглянули близько 300 жителів села Ласківці Теребовлянського району на Тернопільщині. Вони перевіряли у всіх бажаючих зір та вміст цукру в крові. Хто потребував, отримав безплатно окуляри для читання. Маленьких жителів Ласківців оглянув педіатр. Дітям також дарували канцелярське приладдя та іграшки.
Цю акцію організував для односельців народний депутат Михайло Апостол («Батьківщина»). Сільський голова Йосип Ваврик подякував депутату за турботу про земляків, яким далеченько добиратися до районних медичних закладів, і висловив прохання організувати медичний огляд іншими фахівцями.
Благодійний фонд народного депутата «Апостол» долучився до ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Сприяння розвитку медицини», благодійного фонду «Серце до серця», Всеукраїнського місіонерського товариства «Духовне відродження», Тернопільської обласної організації Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей» щодо створення на території області центру з надання медико-соціальної допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях та цільової гуманітарної допомоги соціально не захищеним верствам населення.