Днями у столиці відбувся всеукраїнський семінар-практикум для вчителів з курсу «Фінансова грамотність». Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки України, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти, Агентство США з міжнародного розвитку USAІD, Національний банк України та Університет банківської справи НБУ. За підтримки народного депутата України, секретаря Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності Дениса Дзензерського (на знімку) семінар відвідали вчителі із Дніпропетровська, де викладання курсу «Фінансова грамотність» для старшокласників почалося з першого вересня цього року.
«Наші вчителі отримали на семінарі необхідний багаж знань, щоб консультувати своїх колег. З усім тим, що учні будуть розглядати на уроках, дуже скоро їм доведеться зіткнутися в дорослому житті — використання платіжних, кредитних і депозитних карток, пенсійні накопичення, страхування та багато іншого», — коментує народний депутат України Денис Дзензерський.
Нагадаємо, з 1 вересня в 74 школах Дніпропетровська та області з ініціативи Дениса Дзензерського почалося викладання курсу «Фінансова грамотність» для старшокласників.