Підтримка та розвиток дитячого і юнацького спорту — це один з важливих напрямів розвитку Києва. Про це заявив в коментарі «Голосу України» народний депутат Олег Шаблатович (фракція Партії регіонів). «Тому намагаюся приділяти цьому належну увагу», — зазначив парламентарій.

До речі, днями в Дарницькому районі Києва проходив фінал відкритого чемпіонату Київського міського фізкультурно-спортивного товариства «Україна» серед юніорів 1998—1999 р. н. і школярів 2000—2001 р. н. з боксу. На змаганнях були присутні помічники Олега Миколайовича, які від його імені врочисто привітали переможців, а також роздали вітаміни всім учасникам фінального чемпіонату.

А нещодавно депутат провів прийом, на якому був присутній також голова Дарницької районної держадміністрації Сергій Вітковський.

«Завжди приємно працювати разом з людиною, яка досконало знає свою роботу, район, його проблемні питання та шляхи їх вирішення. Ми розглядали питання, що стосуються навчальних закладів, благоустрою територій та розвитку спорту. Звернень з кожним разом стає дедалі більше», — прокоментував парламентарій.

Фото надано прес-службою депутата.

Народний депутат Олег Шаблатович веде прийом.