З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку Дніпропетровська обласна організація ветеранів України отримала від народного депутата Дениса Дзензерського (на знімку) пам’ятні подарунки і матеріальну допомогу.
«Я вважаю, що ми повинні приділяти більше уваги людям похилого віку, надавати їм допомогу і підтримку. Низький уклін і сердечна вдячність нашим ветеранам, вони є для нас гідним прикладом для наслідування, несуть у собі мудрість поколінь. Довгих років життя, міцного здоров’я і добробуту», — зазначив Денис Дзензерський у своєму привітанні.
Подарунки від імені парламентарія вручив його помічник. Дмитро Ященко подякував ветеранам області за трудові досягнення та вагомий внесок у розвиток регіону.
Голова ради ветеранів Дніпропетровської області, депутат Дніпропетровської облради Станіслав Шевченко подякував парламентарію за те, що він знайшов можливість надати матеріальну допомогу обласній ветеранській організації та привітав ветеранів зі святом. «Завдяки Денису Дзензерському ми зможемо придбати ветеранам ліки, надати допомогу в ремонті квартир», — зазначив Станіслав Шевченко.
Вл. інф.