Народний депутат від фракції КПУ Вікторія Бабич (на знімку) провела черговий прийом громадян у Сумах. Кожного обраниця уважно вислухала. З усіх питань, з якими зверталися до неї громадяни, буде вжито відповідних заходів і спрямовано депутатські звернення.
«Такі безпосередні зустрічі з виборцями потрібно проводити регулярно, щоб у правильному руслі скоординувати свою депутатську діяльність. Робота парламентарія і полягає в тому, щоб допомагати людям розв’язувати їхні проблеми. Саме з цією метою я прийшла у Верховну Раду України. Це і є мій девіз як народного депутата, — заявляє Вікторія Бабич. — Такі зустрічі допомагають пересічним громадянам достукатися зі своїми проблемами до представників вищих ешелонів влади».
І це не порожні слова, адже за два пленарні тижні роботи нинішньої сесії Вікторія Бабич уже подала чотири депутатські запити, близько сотні депутатських звернень, спрямованих на захист прав громадян. А також зареєструвала проект постанови «Про святкування 120-річчя від дня народження П.С. Рибалка» — двічі Героя Радянського Союзу.
Вл. інф.