Першого вересня, у День знань, засновник благодійного фонду «Розвиток України», президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов відкрив новий навчально-спортивний комплекс загальноосвітньої школи №63 міста Донецька (на знімку). Це рідна школа Ріната Ахметова, яку він підтримує вже багато років через ФК «Шахтар» і свій особистий фонд «Розвиток України».
 
Гості події — Рінат Ахметов, донецький голова Олександр Лук’янченко, голова Донецької ОДА Андрій Шишацький та інші офіційні особи — взяли участь в урочистій шкільній лінійці. Директор школи Людмила Дмитрук провела екскурсію по новій школі та розповіла про її можливості. У школі №63 з’явився новий корпус для молодших класів, ігрові та спальні кімнати, актовий і спортивний зали, майстерні з обробки деревини, металу, швейний і кулінарний класи.
«Разом з вами ми відкриваємо новий корпус школи. Ми вам давно обіцяли. А ви — терпляче чекали. Символічно, що новий корпус школи ми відкриваємо 1 вересня — у День знань. Дорогі школярі, я вітаю вас зі святом і хочу побажати: вчіться добре! І знайте: це потрібно вам, а не педагогам. Знання — це ваша сила. Знання — це ваше багатство. Знання — це повага до вас! Що я сьогодні відчуваю? Я відчуваю, що ця школа виховає таких дітей, якими ми будемо пишатися. Пишатимуться ваші батьки, ваші вчителі, пишатиметься наше селище, наше місто, наша країна. Зі святом вас!» — сказав Рінат Ахметов.
Фото автора.