У Кам’янець-Подільському вкрай критична ситуація з виконанням кошторису. Бюджетна «дірка» становить майже 90 мільйонів гривень, є заборгованість по зарплаті, школи відключені від електроенергії тощо. Це й примусило обласних очільників розібратися в ситуації на місці.
У Кам’янець-Подільській міській раді за дорученням голови Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядухи працює комісія на чолі з першим заступником голови облдержадміністрації Вадимом Гаврішком. Вона перевіряє виконання показників соціально-економічного розвитку в частині надходжень до міського бюджету, оптимізації та заходів по економії коштів.
До складу комісії увійшли директор департаменту економіки та торгівлі облдержадміністрації Андрій Прусецький, директор департаменту фінансів Сергій Пенюшкевич, начальник бюджетного управління департаменту фінансів Сергій Ямчук та начальник відділу доходів департаменту фінансів Ірина Карпенко. В останній день липня Василь Ядуха призначив нараду за підсумками перевірки, про що розповімо пізніше.
 
Хмельницька область.