15 липня. Перше засідання ЦВК під головуванням Михайла Охендовського (праворуч). Заступник Голови ЦВК Андрій Магера, Голова ЦВК Михайло Охендовський під час засідання Центральної виборчої комісії, на якому було встановлено результати на проміжних виборах народного депутата України 7 липня 2013 року в одномандатному виборчому окрузі № 224 (м. Севастополь).


16 липня. Під Київським апеляційним господарським судом Українське товариство сліпих спільно з громадськістю провели акцію проти намагань рейдерського захоплення бази відпочинку для незрячих.


17 липня. Львівська область. У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки (МЦМБ) Академії сухопутних військ розпочалися українсько-американські двотижневі військові навчання «Репід Трайдент-2013».


18 липня. Учасники врадіївської ходи провели мітинг під будівлею Міністерства внутрішніх справ України в Києві з вимогами переатестації всіх працівників правоохоронних органів і притягнення до відповідальності міліціонерів, причетних до порушень закону та прав громадян.


19 липня. Київ. Переможці шахової розважальної вікторини для дітей Ілля та В’ячеслав Рибачики беруть участь у тренувальній сесії з міжнародним гросмейстером, засновником ВБФ «Дитячі шахи» Оленою Бойцун під час святкування Дня шахів у столичному Будинку вчених.

20 липня. Київ. Під час акції проти будівництва у Десятинному провулку активісти зруйнували паркан та засипали котлован.


21 липня. Київ. Представники громадських і політичних організацій у день народження Олени Теліги прийшли на пам’ятний захід до Бабиного Яру.