Автомобільна аварія в центрі Миколаєва завершилася для потерпілої сторони... приємним сюрпризом. Водій «Лексуса» подарував господареві розбитих ним «Жигулів» новий автомобіль.
Нагадаємо, минулої п’ятниці на жвавій міській магістралі зіштовхнулися новенький «Лексус» і старенька «копійка». Люди, на щастя, не постраждали, а от «Жигулям» дісталося добряче. Обидва водії, звичайно ж, стверджували, що їхали на зелене світло.
Незабаром з’ясувалося, що водій «Лексуса» був «під кокаїном», експертиза показала наявність слідів наркотику в його сечі та крові. А в салоні авто як пасажир був кумир місцевих футбольних фанатів, президент ФК «Миколаїв» Гурген О. Куди так поспішала компанія на цьому авто — невідомо. А от на «Жигулях» батьки везли в травматологію свою 6-річну доньку, яка зламала ключицю. Валерій, який був за кермом цієї машини, розповів журналістам, що його сім’я в аварії не постраждала і претензій до «опонента» у нього немає — той не тільки заплатив йому за відновлення автомобіля, а й подарував новий. Який саме — уточнювати не захотів.