Їх за програмою «Міське замовлення» вручили кращим випускникам навчальних закладів І—ІV рівнів акредитації Горлівки. У програмі задіяно понад 30 підприємств та організацій, а направлення отримали близько 110 новоспечених фахівців — майже втричі більше, ніж торік, коли таку практику було впроваджено.
Найбільше випускників — 24 особи — працюватиме у сфері охорони здоров’я. Державне підприємство «Артемвугілля» прийме на роботу 20 молодих спеціалістів. По дев’ять випускників розпочнуть трудову діяльність у ПАТ «Концерн «Стирол» та ПАТ «Конті». Новачків також чекають у закладах освіти та на підприємствах житлово-комунального господарства, у філії коксохімічного заводу ТОВ «Істек» та компанії «Вода Донбасу».
«Програма «Міське замовлення» покликана збалансувати попит і пропозицію на ринку праці і спрямована на створення першого робочого місця для випускників навчальних закладів, — відзначив міський голова Євген Клеп. — На наступний рік ставимо ще амбіційніші завдання: повинні збільшити і кількість підприємств, які беруть участь, і кількість випускників, яким вручатимуться сертифікати».
Донецька область.
 
На знімку: вручення сертифікатів у Палаці дитячої та юнацької творчості.
Фото надане прес-службою Горлівської міської ради.