Підсумки щорічного конкурсу «Кращий у сфері журналістики» підбила Донецька обласна рада. Метою конкурсу є підтримка творчих працівників медіа-сфери та підвищення престижу професії.

«Бути журналістом — велика відповідальність: ви формуєте громадську думку, саме від вас громадяни дізнаються про події, які відбуваються в суспільстві і державі. Важко уявити сучасне життя без журналістики. Вмикаючи телевізор, радіо, комп’ютер і купуючи в кіоску газету, ми бачимо вашу роботу, ви повідомляєте нам про найважливіші й цікаві події в країні і за її межами», — зазначив, звертаючись до переможців і лауреатів конкурсу, голова обласної ради Андрій Федорук.

Індивідуальні та колективні досягнення працівників ЗМІ оцінювало професійне журі, а переможців у двох номінаціях визначили за підсумками інтернет-голосування. Заохочувальну премію отримала постійний автор «Голосу України», студентка Донецького національного університету Марія Прокопенко за публікацію «Старий будинок тремтить від страху змін», надруковану в «Голосі України» торік. Вітаємо Марію з цією нагородою та сподіваємося на нові сміливі і влучні публікації!

Вл. інф.

Голова Донецької обласної ради Андрій Федорук вручає грамоту Марії Прокопенко.

Фото прес-служби Донецької обласної ради.