Постанова Верховної Ради України

Верховна Рада України постановляє:
1. Провести у жовтні 2013 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: «Забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків. Проблеми і дієві механізми їх вирішення».
2. Кабінету Міністрів України до 18 вересня 2013 року підготувати та подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, в тому числі інформацію про хід та результати виконання «Державної програми з утвердження гендерної рівності в українському суспільстві на період до 2010 року», про стан підготовки Державної програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2016 року та заплановані заходи щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на відповідний період, а також пропозиції до рекомендацій парламентських слухань.
3. Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин забезпечити підготовку і проведення парламентських слухань та внести пропозиції до рекомендацій парламентських слухань.
4. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю відповідних підрозділів Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку пряму трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.
5. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України забезпечити фінансування витрат, необхідних для організації і проведення зазначених парламентських слухань, стенографування та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.
Голова Верховної Ради України В. РИБАК.
м. Київ,
16 квітня 2013 року.
№ 192-VІІ.