Не розумію, ми живемо в період «золотого батона» чи в «післябатонний» період? Тобто по-старому чи по-новому?

Нам Президент сказав: жити по-новому, а уряд що ж?!. У програмі уряду (уявіть собі!) лише 29 разів згадується слово «новий». Це ж у жодні нові ворота не лізе. Не кажучи вже про нову копійку! Яка має вродити і заколоситися в євро... в кишенях маленького українця. Звичайно, після втілення її (програми) в життя. А так що ж виходить: явний недобір нового? У всіх розділах. Візьмемо, скажімо, «Систему правосуддя», читаємо:

«— забезпечення доступу до правосуддя».

Так нам і в період «золотого батона» забезпечували цей самий доступ...

А було б записано:

«— забезпечення НОВОГО доступу до правосуддя...»

Інший коленкор, усе одразу засяяло б новизною і цей «доступ» громадянин отримав би просто в себе, сидячи на кухні чи на унітазі.

Або рядок з іншого розділу:

«Концепція першочергових реформувань МВС».

Де, в біса, слово «Нова»... концепція? І очільник МВС після цього хоче, щоб хтось... «служив і захищав»? Ха! І ще раз — ха! Та вони, міліціонери, від однієї лише думки, що їм недодали «нового», візьмуться за старе — «каратимуть і кришуватимуть». Щоб замість старенького «мерса» купити новий «Каєн». Щоб як у всіх... нових...

Далі йти за розділами програми чи досить? Бо, як сказав наш класик Юрій Луценко: «Це — щось середнє між студентською халтурою і журналом «Мурзилка»... Мені «Мурзилка» подобається більше. Бо він коштував копійки! Як і ця програма дій уряду.

Питання тільки в тому, хто від цього отримає... старий прибуток?